ATO DA ET, SÜT, YEM KARDEŞLİĞİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

ATO DA ET, SÜT, YEM KARDEŞLİĞİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Ankara Ticaret Odası’nda 22 Nisan 2019 tarihinde ATO, Türkiye Yem Sanayicileri Birliği, Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü ve Hayvancılık Genel Müdürlüğü iş birliği ile ‘Et, Süt, Yem Kardeşliği’ adlı bir toplantı düzenlendi. Toplantıya TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat ÇELİK, Türkiye Yem Sanayicileri Birliği Başkanı ve ATO Yönetim Kurulu üyesi M. Ülkü KARAKUŞ, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyesi Prof. Dr. Zümrüt Begüm ÖGER,  Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Mümtaz SİNAN, Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriyya ERDURMUŞ, Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı Burhan DEMİROK, TAGEM Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İlhan AYDIN, TÜSEDAD, TARIMKOOP, SETBİR, KÖY-KOOP, HAYKOOP, TÜKETBİR, TÜYEKAD, TDSYMB ve SÜTBİR gibi sivil toplum kuruluşları Başkanları ve üyelerinin yanı sıra süt, kırmızı et, beyaz et, bitkisel üretim ve yem işiyle uğraşanlar katıldı.
 
Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Mümtaz SİNAN açılış konuşmasında, her sorunun tartışılarak, konuşularak çözülebileceğini, yeni politikaların oluşumunda, atılacak adımlarda mutlaka sektör paydaşlarının da fikirlerinin alınacağını, sektörün önünü açmak, insan sağlığını korumak amacıyla birlikte hareket etmeyi ilke edindiklerini vurguladı.
 


Etiketler : ATO DA ET , SÜT , YEM KARDEŞLİĞİ TOPLANTISI DÜZENLENDİ